Aszalt gyümölcsös-sonkás borjútekercs
|
Elkészítés:A húsleves felét megmelegítjük, a barackokra és a szilvára öntjük, és 30 percig állni hagyjuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kivágjuk, a húsukat felkockázzuk. A mandulát vízben 5 percig fõzzük, majd lecsöpögtetjük, és a szemeket egymáshoz dörzsölve a héjukat eltávolítjuk. A húst a maximális nagyságúra kiterítjük. Az aszalt gyümölcsökkel, a mandulával, a dióval és az almadarabokkal megtöltjük. Sóval, borssal meghintjük, felgöngyöljük, és átkötjük. Mély tepsibe tesszük, és a vajban pirosra sütjük. A maradék húslevest ráöntjük, és sütõben megsütjük. Amikor kész, a húst kivesszük, a zsineget eltávolítjuk, a sonkaszeletekbe burkoljuk, és még 5 percig sütjük. Alufóliába csomagoljuk, és 10 percig az elzárt sütõben hagyjuk, majd szeletekre vágva tálaljuk. Hozzávalók:- 70 dkg borjúhús (egészben)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
DACIA LOGANÁr: 2.370.000 Ft -
FORD FIESTAÁr: 249.000 Ft -
CITROEN C4Ár: 1.345.000 Ft -
NISSAN MICRAÁr: 669.000 Ft -
OPEL INSIGNIAÁr: 3.599.000 Ft -
VOLKSWAGEN GOLFÁr: 400.000 Ft -
VOLKSWAGEN NEWÁr: 5.490.000 Ft -
PEUGEOT 207Ár: 1.850.000 Ft -
FORD KAÁr: 649.000 Ft -
OPEL CORSAÁr: 479.000 Ft -
OPEL ASTRAÁr: 829.000 Ft -
OPEL CORSAÁr: 519.000 Ft