Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
BMW X5Ár: 3.050.000 Ft -
FIAT PUNTOÁr: 699.000 Ft -
VOLKSWAGEN SHARANÁr: 2.990.000 Ft -
FORD KAÁr: 649.000 Ft -
VOLKSWAGEN GOLFÁr: 400.000 Ft -
MAZDA 323Ár: 669.000 Ft -
MAZDA CX-5Ár: 4.750.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.799.000 Ft -
RENAULT SCENICÁr: 779.000 Ft -
DACIA LOGANÁr: 2.370.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 679.000 Ft -
VOLKSWAGEN PASSATÁr: 5.999.000 Ft