Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
CITROEN JUMPYÁr: 1.399.000 Ft -
AUDI A2Ár: 1.290.000 Ft -
BMW X5Ár: 3.050.000 Ft -
FIAT STILOÁr: 1.080.000 Ft -
DACIA LOGANÁr: 2.370.000 Ft -
FORD C-MAXÁr: 2.650.000 Ft -
MAZDA 3Ár: 2.599.000 Ft -
MERCEDES-BENZ 230Ár: 550.000 Ft -
AUDI A4Ár: 699.000 Ft -
VOLKSWAGEN MULTIVANÁr: 2.200.000 Ft -
FORD FOCUSÁr: 2.899.999 Ft -
AUDI A4Ár: 879.000 Ft