Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
OPEL CORSAÁr: 519.000 Ft -
FORD FIESTAÁr: 449.000 Ft -
RENAULT KANGOOÁr: 1.158.000 Ft -
VOLKSWAGEN GOLFÁr: 390.000 Ft -
MERCEDES-BENZ 230Ár: 550.000 Ft -
OPEL ASTRA GÁr: 699.999 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 799.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.799.000 Ft -
FIAT PUNTOÁr: 699.000 Ft -
KIA SOULÁr: 1.670.000 Ft -
FORD MONDEOÁr: 3.990.000 Ft -
SEAT IBIZAÁr: 879.000 Ft