Bezár
2573_head.jpg
croppedimg_609447945.jpeg
croppedimg_1696375027.jpeg
2-Masszázs, BEMER érterápia, állapotfelmérés Szeged - Jó Keringés központ
croppedimg_2047398656.jpeg

Aszalt szilvás húsgombócok


Aszalt szilvás húsgombócok

Recept információ:


    Megnézte:
    Fő számára:
    Elkészítési idő:

3927
4 személyre
60 perc

Elkészítés:


Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk.


Hozzávalók:


- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
- 1 tojás
- 4 evõkanál zsemlemorzsa
- 2-2 evõkanál durvára vágott pisztácia és vágott petrezselyem
- 2 késhegynyi õrölt fahéj
- 2 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 kávéskanál (kakukkfû, babérlevél, petrezselyem, póréhagyma) szárított - fûszerkeverék
- 8 kimagozott aszalt szilva
- 3 evõkanál liszt
- fél dl száraz fehérbor
- õrölt bors
- só
- olaj, a sütéshez



Még több recept








A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.





    Szolgáltatások

  1. Masszázs

    Diagnosztika

  1. Állapotfelmérés

  2. Terápiás módszerek

  3. BEMER terápia