Bezár
2573_head.jpg
croppedimg_609447945.jpeg
croppedimg_1696375027.jpeg
2-Masszázs, BEMER érterápia, állapotfelmérés Szeged - Jó Keringés központ
croppedimg_2047398656.jpeg

Áfonyás bélszínragu flambírozva


Áfonyás bélszínragu flambírozva

Recept információ:


    Megnézte:
    Fő számára:
    Elkészítési idő:

4466
4 személyre
85 perc

Elkészítés:


A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut.


Hozzávalók:


- 70 dkg bélszín
- 25 dkg kék vagy vörös áfonya
- fél dl olívaolaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 dl száraz vörösbor
- 5 cl brandy
- 1 csokor petrezselyem
- só, õrölt bors

a körethez:
- 1 kg burgonya
- 3 dkg vaj
- 1 csokor petrezselyem
- só



Még több recept








A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.





    Szolgáltatások

  1. Masszázs

    Diagnosztika

  1. Állapotfelmérés

  2. Terápiás módszerek

  3. BEMER terápia