Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
VOLKSWAGEN GOLFÁr: 390.000 Ft -
MINI COOPERÁr: 1.549.000 Ft -
FORD C-MAXÁr: 2.650.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 599.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 899.000 Ft -
OPEL ZAFIRAÁr: 999.000 Ft -
AUDI A3Ár: 1.599.999 Ft -
OPEL ASTRAÁr: 799.000 Ft -
AUDI A3Ár: 2.490.000 Ft -
OPEL VECTRAÁr: 649.000 Ft -
BMW X5Ár: 3.050.000 Ft -
VOLKSWAGEN PASSATÁr: 4.690.000 Ft